Presentació del bloc del Telecentre Roquetes



 
Un dels objectius fonamentals i inicials del nou equip de Govern de l'Ajuntament de Roquetes, i meu en particular, és fomentar l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en tots els àmbits de la societat de la nostra ciutat, així com minimitzar el risc de fractura digital i garantir la cohesió social. Per aconseguir-ho és clau donar accés a la societat del coneixement i, per tant, oferir a la ciutadania la possibilitat de disposar de l'equipament necessari. Per altra banda, per a molts ciutadans les TIC són encara una cosa llunyana, desconeguda, i no aconsegueixen veure quina utilitat pot tenir en les seves vides, en la feina, en el seu negoci.

És per això que durant aquests darrers anys hem fet un esforç en tenir una oferta formativa continuada que permetés als ciutadans disposar dels coneixements necessaris en les TiC. A més, per mig del telecentre de Roquetes pretenem crear un espai on la gent pugui fer servir ordinadors, connectar-se a Internet, trobar el suport d'un professional -el dinamitzador- que els ajudi a fer aquestes primeres passes per la nova societat del coneixement; un lloc en el qual se li mostrin els avantatges de les TIC i on se li doni una formació entenedora i adaptada a les seves necessitats perquè la tecnologia passi de ser un misteri a una eina útil.


Aquests espais, anomenats "Punt TIC" és un projecte conjunt de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i de l'Ajuntament de Roquetes.

Espero que aquestes instal·lacions i les activitats formatives que s'hi duran a terme serveixin per a l'objectiu amb el qual han estat pensades i que permetin als ciutadans i ciutadanes de Roquetes l'ús i aprofitament de les TiC, tant a nivell personal com per al seu negoci.

Salutacions, 

Jordi Baucells Lluís
Regidor d'Hisenda, Comunicació,
Societat del Coneixement i Participació Ciutadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada